Labradorit Sten Andlig Betydelse – Healing Egenskaper
Labradorit är en fantastisk kristall som kan användas för att öppna upp nya möjligheter att växa och hitta vår väg i livet. Den ger tillgång till dold kunskap och förbinder oss med vår intuition. Den är ofta facetterad för att få fram det imponerande gnistrande som har gjort labradorit till en av de mest populära ädelstenarna.
Labradorit sten tros ha andliga egenskaper som stärker auran och skyddar mot negativa energier.
Den uppmuntrar oss också att tro på oss själva och våra beslut, så att vi kan gå vidare med tillförsikt.

Labradorit, cuddle Kristaller och stenar

Vad är labradoritkristall?
Labradorit är ett mineral som ingår i fältspatfamiljen. Namnet kommer från platsen där den upptäcktes – Isle of Paul, Labrador – där den först bröts och identifierades av moraviska missionärer 1770. Labradoritkristall hjälper till att öka mental klarhet, avslöja dold kunskap och ge skydd mot negativa energier.
Stenen har en unik iriserande effekt som orsakas av dess brytningsegenskaper, vilket ger den ett färgstarkt och mystiskt glitter.
Dess vanligaste färg är en djup blågrön, men den kan också hittas i nyanser av brunt och grått.
Labradorit kan visa glimtar av orange, grönt, gult eller rosa när den betraktas från olika vinklar.
Dess unika färg, briljans och potential att visa flera färger gör den till en mycket eftertraktad ädelsten för smycken och dekorativa accenter.
Labradoritkristallen hjälper oss att upptäcka vår inre styrka och vårt syfte i livet.
Vad är labradoritkristall bra för?
Labradorit ökar den mentala klarheten, inspirerar till kreativitet och nystart, stärker intuitionen och den psykiska förmågan, kopplar oss till andlig energi och skyddar auran. Den tros också främja mental klarhet och öka fokus, vilket kan hjälpa till med problemlösning och beslutsfattande. Den uppmuntrar oss att tro på oss själva och våra beslut.
Fördelarna med att använda labradoritkristaller
Labradorit är en kraftfull kristall som kan användas för att få tillgång till dold kunskap och stärka vår intuition. Genom att använda labradoritkristaller kan vi skydda oss från negativa energier, öka mental klarhet och fokus, hitta kreativ inspiration och få en känsla av empowerment och självförtroende.
Ökad klarhet: Labradoritkristall hjälper till att öka mental klarhet och fokus, vilket kan hjälpa till med problemlösning och beslutsfattande.
Kreativ inspiration: Den uppmuntrar kreativitet, avslöjar dold kunskap och hjälper oss att göra nya början.
Stärka intuitionen: Labradorit stärker intuitionen och de psykiska förmågorna och kopplar oss till vår andliga energi.
Skyddar auran: Labradorit tros skydda mot negativa energier och öka aurans styrka.
Egenmakt och självförtroende: Stenen stärker oss genom att ge oss tro på oss själva och våra beslut, så att vi kan gå framåt med tillförsikt. Detta hjälper oss att upptäcka vår inre styrka och vårt syfte i livet.

Hur använder jag din labradoritkristall för healing?
Bär som smycken: Att bära labradoritsmycken är ett utmärkt sätt att dra nytta av dess andliga och fysiska helande egenskaper. Det kan användas för att skydda mot negativa energier, öka mental klarhet och fokus, hitta kreativ inspiration och få en känsla av empowerment och självförtroende.
Meditera med labradorit: Att meditera med labradorit kan hjälpa till att öka mental klarhet och fokus, samt ge andlig vägledning och känslomässigt stöd.
Placera i ditt hem: Placera labradoritkristaller i ditt hem för att ge en känsla av inre styrka och syfte. Den kan också användas för att inspirera till kreativitet, skydda mot negativa energier och främja mental klarhet och intuition.
Bär med dig: Bär en labradoritkristall på dig hela dagen för att dra nytta av dess skyddande energi och få en känsla av inspiration. Labradorit hjälper oss att tro på oss själva och våra beslut, så att vi kan gå framåt med tillförsikt.
Labradorit är en fantastisk kristall som kan användas för att öppna upp nya tillväxtmöjligheter. Dess unika skimrande färg återspeglar dess andliga egenskaper och ger oss skydd, mental klarhet, kreativ inspiration och kraft.
Vem kan bära labradoritsten?
Labradorit är en kraftfull kristall som kan bäras av vem som helst! Den är särskilt fördelaktig för dem som söker skydd mot negativa energier och en ökning av mental klarhet. Kron-, tredje ögat- och halschakran kan tycka att labradorit är till stor hjälp för att öppna upp nya tillväxtmöjligheter och upptäcka sin inre styrka.
Den är också bra för dem som söker kreativ inspiration eller en känsla av egenmakt och självförtroende.
Oavsett om du söker andlig vägledning eller bara vill få tillgång till labradoritens kraftfulla helande egenskaper, är det en utmärkt kristall att använda för healing.
Labradorit är också associerad med stjärntecknen Leo, Skorpionen och Skytten.
De som är födda under dessa tecken kan tycka att labradoritkristaller är särskilt fördelaktiga för att hitta inre styrka och kreativitet.
Det är en vacker sten att använda för andlig healing och skydd!
Hur aktiverar du labradorit sten?
Innan du använder labradorit för dess andliga egenskaper måste den rengöras och aktiveras. Detta kan göras genom att placera kristallen i direkt solljus eller månsken över natten. Dessutom kan du använda en sångskål eller stämgaffel för att anpassa chakran och väcka stenens energi.
En visualisering är också ett bra verktyg när du aktiverar labradoriten, eftersom du kan föreställa dig att kristallen utstrålar dina önskade energiska avsikter.
När den väl är renad och aktiverad kommer du att kunna dra nytta av dess andliga egenskaper för läkning, kreativitet, inspiration och empowerment.

Var ska jag placera labradorit på min kropp?
Det bästa stället att bära labradorit sten är på kron-, tredje ögat- och halschakran. Att placera den i dessa områden hjälper dig att få tillgång till dess helande egenskaper lättare. Dessutom, om du letar efter mental klarhet eller empowerment, bär labradorit kristall smycken nära din hals område kan vara särskilt användbart.
Med sina skyddande och inspirerande egenskaper är labradorit en kraftfull kristall som kan användas för personlig tillväxt.
Placera den på kroppen eller i ditt hem och använd dess energier för att manifestera positiv förändring.
Oavsett om du letar efter kreativ inspiration eller andlig vägledning, är labradorit en fantastisk kristall att arbeta med!
Kan jag bära labradorit varje dag?
Ja, du kan bära en labradorit varje dag! Det är en kraftfull kristall som hjälper oss att få tillgång till våra kreativa och andliga energier samtidigt som den skyddar mot negativa influenser. Labradorit smycken är ett bra sätt att se till att du ständigt bär stenens skyddande och inspirerande egenskaper.
Hur vet jag om min labradorit är äkta?
Labradorit har en unik skimrande kvalitet som kan variera i färg från blått till grönt och orange. När den hålls upp mot ljuset ska den kunna reflektera ljus från olika vinklar. Om du tittar på en labradorit som inte har denna unika kvalitet, är det sannolikt en imitationskristall.
Dessutom har äkta labradorit en distinkt hårdhet som kan testas genom att repa eller knacka på stenen.
Imiterade kristaller är ofta mjukare och mindre hållbara.
Labradorit är en vacker och kraftfull kristall som kan användas för personlig utveckling, kreativitet och andlig healing.
Genom att ta dig tid att identifiera om din labradorit är äkta eller falsk kan du se till att du kan dra nytta av dess fulla fördelar.
Är labradoritsten skadlig?
Labradoritstenen har inga kända skadliga eller giftiga egenskaper. Av denna anledning kan du använda den säkert genom att kontakta din hud. Om du har labradoritstenen i små bitar rekommenderar vi att du förvarar dem säkert, eftersom det finns risk för att barn och husdjur sväljer dem.
Hur identifierar man den ursprungliga labradoritstenen?
Det mest tillförlitliga sättet att avgöra om en labradoritsten är äkta är att utvärdera den i ett laboratorium. Vi rekommenderar att du köper labradoritsten från en pålitlig och ansedd återförsäljare, eftersom detta ofta är ett mödosamt och dyrt sätt. Glöm inte att leta upp produktrecensionerna för det märke du ska köpa!
Kunder som har köpt labradoritsten försöker vanligtvis ta reda på om stenen är falsk genom att värma den eller blötlägga den i vatten, men vi rekommenderar det inte eftersom dessa metoder kan förstöra labradoritstenens kemiska struktur. Det bästa sättet att ta reda på om Labradorit är äkta är att göra en MOHS-hårdhetsmätning. Således kan du nå stenens hårdhetsnivå och lätt förstå om Labradoritstenen är äkta. När du köper din sten kan du begära en hårdhetsmätning.

Vem kan bära labradoritsten? Bästa kompatibla stjärntecken med labradorit
Dessa stjärntecken kan bära Labradorit sten:

 • Lejonet
 • Skytten
 • Skorpionen

Vilka är de bästa kompatibla chakrana med labradoritsten?
Om du är intresserad av chakraförbättring kan Labradorit sten hjälpa dig. Här är de chakran som är kompatibla med Labradorite kristall:

 • Kronans chakra
 • Tredje ögat chakra
 • Halschakrat

Vilken är den styrande planeten för Labradorite Crystal?
Varje tecken har en planet, och varje planet har en helande kristall som symboliserar den. Den styrande planeten för Labradorite anses vara Uranus.

Vilka är de mest kända fördelarna med labradoritsten?
Labradorit natursten har många fördelar. De mest kända fördelarna med Labradorite-sten är följande:

 • Kreativitet
 • Meditation
 • Ny början
 • Lindrar stress
 • Självförtroende